AKADEMIK ABDULAHAD MUHAMMADJONOVNING TOPONIM VA GIDRONIMLAR SOHASIDAGI IZLANISHLARI - Baxritdinov Jasurbek Mirzabek о‘gli; Kanimkulov Olimjon Sheraliyevich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  akademik  olim  Abdulahad Muhammadjonovning  toponimlar  va  gidronimlar  haqida  olib  borgan  izlanishlari haqida so‘z boradi. Xususan, maqolada olimning joy nomlari ularning kelib chiqishi hamda davriy o‘zgarib borishi, sug‘orish tizimiga doir atamalar izohi va shaxsga doir taxalluslar haqida olib borgan tadqiqot ishlari, uning asarlari, chop ettirgan maqolalari misolida yoritib berishga harakat qilingan.