CHET TILI MASHG‘ULOTLARIDA TAʼLIM OLUVCHILARNING GAPIRISH KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISHGA OID O‘ZIGA XOS JIHATLAR - Ahmedova Jumagul Tursunovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqola  gapirishni  nutq  faoliyati  turi  sifatida  o‘rgatish masalalariga  bag‘ishlangan.  Muallif  gapirishning  ko‘plab  olimlar  tomonidan  taklif etilgan  tasnifi  va  tavsiflarini  o‘rganib  chiqadi.  Shuningdek,  gapirishga  o‘rganish jarayonida yuzaga keladigan qiyinchiliklarni bartaraf etish yo‘llari taklif etilgan.