ONA TILI VA ADABIYOT DARSLARIDA TURLI QIZIQARLI O'YINLARDAN SAMARALI FOYDALANISH - Nuriddinova Yulduzxon Xasanboyevna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqola  ona  tili  va  adabiyot  fanining  komil  inson tarbiyasidagi  ahamiyati  va  ona  tili  va  adabiyot  darslarida  tashkil  etilishi  mumkin bo'lgan turli qiziqarli o'yinlarga bag'ishlangan.