ODDIY XLORELLA (CHLORELLA VULGARIS) SUZPENZIYASINI O'STIRISH UCHUN TAVSIYA ETILADIGAN OZIQ MUHITLARI HAMDA ULARNING AHAMIYATI - Jonuzoqov Azimjon G’ayrat o‘g’li,; S.O.Xo’jjiyev, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Chlorella vulgaris suzpenziyasini yetishtirishda qo’llaniladigan oziqa muhitlari, ularning suzpenziya rivojlanishiga ta’siri, shuningdek, oddiy  xlorellaning  ommaviy  ishlab  chiqarilishida  qaysi  oziq  muhiti  qulay  va noqulayligi, ularning ahamiyati  haqida so‘z boradi.