JÁHÁN OPERA KÓRKEM ÓNERINDE JUZEPPE VERDI DÓRETIWSHILIGINIŃ ORNI RIGALETTO OPERASINIŃ KÓRINISLERINDEGI ARIYALADIŃ QISQASHA TÚSINIGI - TURSÍNBAEVA UMIDA SALAMAT QÍZÍ; Kamalova.G.M (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Bul maqalada Juzeppe Verdidiń úlken dóretiwshilik jolı, belgili operası Rigaletto haqqında maǵlıwmat berilgen.