RUS TILINI O‘QITISH METODIKASIDA FANNING ZAMONAVIY LINGVODIDAKTIK DOLZARB MUAMMOLARI - Abdujalilova Mavjuda Tadjiddinovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:Maqolada  zamonaviy  lingvodidaktikaning  dolzarb  muammolari ko‘rib  chiqilgan  bo‘lib,  XX  asr  oxiri  –  XXI  asr  boshlarida  rus  tilini  o‘qitish metodikasining  rivojlanishining  asosiy  yo‘nalishlari  aks  ettirilgan.  Maqolada maktabda rus tilini o‘qitish texnologiyalari, maqsadlari, mazmuni, nazariy anglanishi va nazorat qilish ta’limdagi kompetentli yondashuv bilan bog‘langan.