INGLIZ TILINI O’RGANISHDA TINGLAB TUSHUNISH (LISTENING)NING AHAMIYATI VA UNI RIVOJLANTIRISH YO’LLARI - Toshpo’latova Mubinaxon Maqsudjon qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  ingliz  tilini  o’rganishda  tinglab  tushunish ko’nikmasining ahamiyati xususida so’z boradi. Kuchli tinglash ko’nikmalari hayotiy muloqotga  tayyorgarlik  kabi  jihatlarga  ijobiy  ta’sir  ko’rsatishi  va  uni  rivojlantirish yo’llari ta’kidlanadi.