PEDAGOGIK FAOLIYATDA AXBOROT-KUTUBXONA XIZMATLARINING O'RNI - Yaxyoyeva Shahnoza Abdujalol qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  zamonaviy  pedagogik  faoliyatda  axborot-kutubxona  xizmatlarining  ahamiyati,  o‘quv  jarayonida  ularning  integratsiyalashuvi, elektron  kutubxonalar  va  raqamli  resurslardan  samarali  foydalanish  masalalari yoritilgan.  Axborot  madaniyatini  shakllantirishda  kutubxona  xizmatining  ilmiy-uslubiy qo‘llab-quvvatlash funksiyasi tahlil qilinadi.