YASHIRIN IQTISODIYOTNING JAMIYATGA TA’SIRI - E.Jo’rayev (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  yashirin  iqtisodiyot  tushunchasi,  yashirin iqtisodiyotning  mamlakatimizda  tutgan  o‘rni,  u  keltiradigan  zararlar  haqida ma’lumotlar  keltirilgan.  Bundan  tashqari  xorijiy  davlatlarda  o‘tkazilgan  yashirin iqtisodiyot tadqiqotlari borasida ham mulohaza qilingan.