PYTHON DASTURLASH TILIDA FUNKSIYALAR ISHLATISH. - Tojimamatov Israiljon Nurmamatovich; Dilmurodova Nasiba Salimjon qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Python dasturlash tilida funksiyalar dastur kodini modul va qayta ishlatiladigan qismlarga ajratish imkonini beruvchi asosiy tushunchalardan biridir. Ushbu maqolada funksiyalarni yaratish, parametrlar bilan ishlash, standart qiymatlar berish, noaniq sonli argumentlarni qabul qilish kabi asosiy jihatlar ko‘rib chiqiladi. Funksiyalarning afzalliklari va ularni samarali qo‘llash usullari ta’riflanadi.