YO‘L HARAKATI XAVFSIZLIGINI TA’MINLASHDA YO‘L C - Xasanov Ulug'bek A'zimjon o'g'li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:Yo‘l  chiziqlari  transport  vositalarining  harakatlanish  tartibini belgilash,  yo‘lovchilarning  xavfsizligini  oshirish,  shuningdek,  tartib-intizomni saqlashda  muhim  ahamiyat  kasb  etadi.  Ushbu  maqolada  doimiy  va  vaqtinchalik, uzluksiz  va  uzlukli  chiziqlar,  shuningdek,  ularning  rang  va  shakliga  qarab  farqlari haqida batafsil ma’lumot beriladi.