TA'LIMNING MAZMUN-MOHIYATI, RIVOJLANISH HAMDA KAMOL TOPISHDAGI O'RNI - Po‘latova Sayyoraxon (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada ta'limning mazmun-mohiyati, rivojlanish hamda kamol topishdagi o'rni, bundan tashqari mavjud ta'lim bajaradigan ko'plab funksiyalar, shu bilan birga bilimlarni o'zlashtirish jarayonlari haqida so'z yuritadi.