HAMSHIRALIK AMALIYOTIDAGI ZAMONAVIY TENDENTSIYALAR, BEMORLARNI PARVARISH QILISHDA INNOVATSION YONDASHUVLAR - Boratova Asidaxon Abbos qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  telehamshiralik,  elektron  sog‘liqni  saqlash kartalari,  sun’iy  intellekt,  simulyatsion  treninglar  kabi  innovatsion  vositalarning amaliyotdagi o‘rni tahlil qilinadi