PEDAGOGLARDA TARBIYAVIY FAOLIYATNING USTUVORLIGI - Anvarjonova Kamolaxon Zohidjon qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada pedagoglarda tarbiyaviy faoliyatning ustuvorligi haqida  ya’ni  o‘qituvchi  mahorati  birinchi  o‘rinda  uning  dars  mashg‘ulotlardagi tayyorgarlik  darajasi  hisoblanadi.  Pedagog  faoliyatida  mumtazam  va  mazmunli, maqsadli o‘z bilim va ko‘nikmalarini o‘zining metodlari bilan boyitib borishi kerak.