ADABIYOT DARSLARIDA INTERFAOL METODLARDAN SAMARALI FOYDALANISH - Kuvatova Nafisa (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada    adabiyot  darslari  jarayonida    interfaol  metodlaridan samarali  foydalanishning ilmiy-nazariy xususiyatlari ochib berilgan.