SINF JAMOASINI TUZISH VA BIRLASHTIRISHDA SINF RAHBARINING OILA VA JAMIYAT BILAN OLIB BORADIGAN ISHLARI - Usenbaeva Gozzal (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  boshlang'ich  sinf  rahbarining  sinf  jamoasini birlashtirishda oila va jamiyat bilan olib boradigan ishlari, sinf rahbarining vaziyfalari haqida aytiladi.