TARIX VA ZAMONAMIZ - Muxamadjonova Laylo,; Yaqubjonova Rozixon, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Anotatsiya:  Mazkur  tezisda  tarixning  asl  mazmunini  aniqlash  yo’lidagi izlanishlar  hamda  zamonaviy  O’zbekistonimiz  tarixi  bilan  tanishib  chiqamiz.  Zero, tarixsiz kelajak yo’q – degan gap bejiz emasligiga guvoh bo’lamiz.