OʻZBEKISTONDA SOGʻLIQNI SAQLASH ISHI: UMR KOʻRISH DAVOMIYLIGI VA AHOLI SALOMATLIGI - Soliyeva Nodiraxon Mahammadovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  Oʻzbekistonda  sogʻliqni  saqlash  ishi,  Oʻzbekistonda umr  koʻrish  davomiyligi,        aholi  salomatligi  va  sogʻliqni  saqlash  muassasalari to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.