BEMORLARNI DAVOLASHDA MASSAJ TERAPIYASIDAN FOYDALANISHNI OPTIMALLASHTIRISH - Mamatazizova Dilafro‘zxon Xabibullo qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:Ushbu  maqolada    fizioterapiyada  massaj  terapiyasining ahamiyatini o'rganamiz va uning foydalari, usullari va natijalarini muhokama qilamiz. Shuningdek,  biz  bemorlar  va  fizioterapevtlar  uchun  davolash  rejalarida  massaj terapiyasidan foydalanishni optimallashtirish bo'yicha taklif va xulosalar beramiz.