BOSHLANG'ICH SINFLARDA TARBIYA DARSLARIDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYADAN FOYDALANISH - Usenbaeva Gozzal (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang'ich sinflarda tarbiya darslarini qiziqarli qilib o'tish va tarbiya darslarida foydalaniladigan zamonaviy metodlar haqida aytilib o'tiladi.