MAVZU: TA’LIM TIZIMIDA FANGA YONDASHUVNING PEDAGOGIK OMILLARINI TIZIMLI TAHLILI - Jo‘rayev Mirjalol Qahramonovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ta’lim tizimida mutaxassis tomonidan alohida yondashuv bo’lsa fanni  o’rganishga  bilim,  malakalarning  egallanishini  emas,  balki  har  bir  mustaqil yo‘nalish  bo‘yicha  integrativ  bilimlar  va  harakatlarning  o‘zlashtirilishini  nazarda tutadi.  Shu  bois  kasbiy  yondashuv  doimiy  ravishda  boyitish,  kompetensiya mutaxassislik  bilimlarini  doimo  boyitib  borishni,  muhim  ijtimoiy  talablarni  anglay olishni, taqozo etgan holda axborotlarni qo‘llay olishga o‘rgatishdir.