MAVZU: OLIY TA’LIMDA ZAMONAVIY TA’LIM TIZIMI VA TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISHNING PEDAGOGIK ASOSLARI TAHLILI - Qahramonov Og'abek Izzat o'g'li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  oliy  ta’lim  tizimida  zamonaviy  ta’lim texnologiyalarini  qo‘llashning  pedagogik  asoslari  tahlil  qilingan.  ta’lim  jarayonida axborot-kommunikatsiya  texnologiyalaridan  samarali  foydalanish  usullari ko‘rsatilgan.  masofaviy  ta’lim,  interaktiv  metodlar  va  multimedia  vositalarining ahamiyati  yoritilgan.  zamonaviy  texnologiyalar  talabalarning  mustaqil  ta’lim  olish ko‘nikmalarini rivojlantiradi.