INGLIZ TILI O’RGANAYOTGAN O’QUVCHILARDA LEKSIK BOYLIKNI OSHIRISHDA METODIK YONDASHUVLAR VA TUSHUNCHALAR - Azimova Mohinur Murodjon qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada asosan Ingliz tilini o’rganayotgan boshlang’ich sinf  o’quvchilari  va  maktabgacha  yoshdagi  bo’lgan  bolalarda  til  ko’nikmalarini rivojlantirish  haqida  tushunchalar  va  metodik  tahlil  ko’rsatmalar  berilgan.  Til o’rganayotgan o’quvchilarning o’rganish darajasi leksik, didaktik, metodik, psixologik jihatdan ham o’rganish ko’nikmasi o’rganib chiqilgan. Maktabgacha va boshlang’ich sinf o’quvchilarini leksik til ko’nikmalarini shakllantirish va rivojlantirish ko’rsatilgan.