QISHLOQ XOʻJALIGI MAHSULOTLARINI SAQLASH DAVRIDA UCHROVCHI JANUB OMBOR PARVONASI (PLODIA INTERPUNCTELLA) ZARARKUNANDASIGA QARSHI FEROMON TUTQICHNI QOʻLLASH - Sulaymonov Inoyatullo Novatullo o‘g‘li; Mambetnazarov Asan Bisyenbayevich; Rasulova Madina (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya.  Omborxonada  saqlanayotgan  qishloq  xoʻjаligi  mаhsulotlаriga zаrаri yuqori boʻlgаn janub ombor parvonasi (Plodia interpunctella) zararkunandasiga qarshi feromon tutqichidan foydalanish  yoritilgan.