YANGI O'ZBEKISTON YANGI TA'LIM TIZIMI, TA'LIMDA INNOVATSION YONDASHUVLAR. - Zuxra Xamrayeva Raximberdi qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Yangi O‘zbekiston davrida ta’lim tizimi tubdan isloh qilinmoqda va bu jarayon mamlakatning barcha hududlarida keng ko‘lamda amalga oshirilmoqda. Ta’lim tizimining yangilanishi nafaqat o‘quv dasturlarini modernizatsiya qilish, balki o‘qitish  metodlari,  o‘quv  muhitini  yaxshilash,  shuningdek,  ta’lim  infratuzilmasini rivojlantirishni ham o‘z ichiga oladi. Bu islohotlar yosh avlodni zamonaviy bilim va ko‘nikmalar bilan ta’minlash, ularni xalqaro maydonda raqobatbardosh kadrlar sifatida tayyorlashga qaratilgan.