BOLALAR STOMATOLOGIYASIDA PSIXOLOGIK YONDASHUVLAR - O’ktamova Shaxnozabonu (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya;  Ushbu  maqolada  bolalar  stomatologiyasida  qo‘llaniladigan psixologik yondashuvlar, ularning turlari, samaradorligi va zamonaviy texnologiyalar yordamida  bolalarda  qo‘rquvni  kamaytirish  yo‘llari  tahlil  qilindi.  Maqolada shuningdek, ota-onalarning roliga ham alohida e’tibor qaratildi.