BOLALAR INTELLEKTINI RIVOJLANTIRISH USULLARI - Karimova Navbaxar Mahmudjanovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: intellekt - bu fikrlash, o'rganish, muammolarni hal qilish, mantiqiy xulosalar  chiqarish  va  yangi  vaziyatlarga  moslashish  qobiliyatidir.  Bolaning intellektual  rivojlanishi  uning  kelajakdagi  muvaffaqiyati,  o'qishdagi  natijalari  va hayotdagi yutuqlari uchun muhim asos bo'lib xizmat qiladi.