VOLEYBOL SPORT TURI MISOLIDA BO’LAJAK JISMONIY TARBIYA O’QITUVCHILARINING KASBIY FAOLIYATLARIDA INNOVATSION KLASTER METODINI QO’LLASH SAMARADORLIGI - Boltayev Shamshodjon (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  bo'lajak  jismoniy  tarbiya  o'qituvchilarining kasbiy faoliyatida Klaster usulini innovatsion yondashuv asosida qo'llash, shuningdek, u  orqali  voleybolchilarning  texnik  mahoratini  oshirish,  o'quv  jarayonini  samarali tashkil etish to'g'risida ma'lumotlar keltirilgan.