LABORATORIYA SHAROITIDA QAYRAG‘OCH URUG‘LARINING UNUVCHANLIK KO‘RSATGICHLARI - Xolto‘raev Sharofiddin Chorievich; Sultonov Xumoyun Mahmudjon o‘g‘li; Saloxiddinov Ergashboy G‘iyosiddin o‘g‘li; Mirzabay Kabulovich Sabirov (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada Farg‘ona vodiysi viloyatlari o‘rmon xo‘jaliklari tomonidan  tayyorlanayotgan  qayrag‘och  urug‘larining  laboratoriya  sharoitida unuvchanlik  ko‘rsatgichlari  aniqlanib,  urug‘larini  hududlar  kesimida  unib  chiqishi foizlarda va unib chiqish sifat ko‘rsatgichlari haqida ma’lumorlar keltirib o‘tilgan