IJTIMOIY LOYIHALARNI RAQAMLASHTIRISH ORQALI SAMARADORLIKNI OSHIRISH MASALALALARI. - Sharipov Behzod Shavkatovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ijtimoiy loyihalarning zamonaviy jamiyatdagi o‘rni, ularning raqamlashtirish orqali yanada samarali amalga oshirilishi imkoniyatlari, mavjud muammolar va ularni hal qilish yo‘llari yoritiladi. Ijtimoiy loyihalarni raqamli texnologiyalar  orqali  boshqarish  natijasida  erishilayotgan  natijalar,  axborot texnologiyalarining  ijtimoiy  sohadagi  o‘rni  va  zamonaviy  yondashuvlarning samaradorlikka ta’siri tahlil qilinadi.