IJTIMOIY LOYIHALARNI RAQAMLASHTIRISH ORQALI SAMARADORLIKNI OSHIRISH MASALALALARI - Sharipov Behzod Shavkatovich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  ijtimoiy  loyihalarni  raqamlashtirish  orqali ularning  samaradorligini  oshirishning  dolzarb  masalalari  ko‘rib  chiqiladi.  Raqamli texnologiyalarning  joriy  etilishi  ijtimoiy  sohadagi  muammolarni  bartaraf  etish, resurslardan  unumli  foydalanish  va  fuqarolarning  hayot  sifatini  yaxshilash imkoniyatlarini  beradi.  Maqolada  raqamlashtirishning  afzalliklari, duch kelinadigan to‘siqlar va ularni bartaraf etish yo‘llari tahlil qilinadi.