TA’LIMNI BAHOLASHDA INNOVATSION YONDASHUV, PIRLS BAHOLASH DASTURI - Doʻsiyorova Shaxnoza Zokirovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Mazkur  maqolada  taʻlimning  mamlakat  taraqqiyotidagi  oʻrni,  taʼlim  sifatini oshirish va uni baholashga innovatsion yondashuvlarning ahamiyati qisqacha bayon etilgan.