BOSHLANGʻICH MAKTABDA INTEGRATSIYALASHGAN TAʼLIMDAN FOYDALANISH - Almardanova Marg’uba Boymurodovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Anotatsiya. Boshlang'ich maktabda integratsiyalashgan ta'limdan foydalanish integratsiya ta'lim jarayonini qulaylashtirishning muhim prinsipi sifatida ma'lumotlar keltirilgan.