INNOVATSION TA’LIM TEXNOLOGIYALARI: GIBRID TA’LIM MAZMUN-MOHIYATI - Matquliyev Jasurbek Davlatnazar o‘g‘li; Xudayorova Zebuniso Otanazarovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  ta’lim  tizimida  bugungi  davrda  eng  dolzarb  ta’lim turlaridan  biri  hisoblanmish  Gibrid  ta’lim  tizimi,  uning  qulayliklari  hamda kamchiliklari tahlili yoritilgan.