O‘ZBEK TILIDA MA’NO KO‘CHISH USULLARI: METAFORA, METANOMIYA, SINEKDOXA, VAZIFADOSHLIK - Akbarali Boymirzayev; Boymirzayev Muhammad; Bozorova Zuhra (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Maqoolada leksik ma’no, ma’no ko‘chishi hodisasi, bosh ma’no va  hosila  ma’nolar  munosabati  yoritib  berilgan.  Shuningdek,  hosila  ma’nolarning yuzaga kelishi bilan bog‘liq jarayonlar tavsifi ham berilgan.