OʻTKIR HOSHIMOVNING “IKKI ESHIK ORASI” ASARIDAGI OBRAZLAR TALQINI. - Ollayorova Feruza (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqola  oʻzbek  adibi  Oʻtkir  Hoshimovning”Ikki  eshik orasi”asaridagi  obrazlar  talqini  haqida  fikr  yuritish  asar  ma’naviyati,psixalogik chuqurligi va ijtimoiy tahlilini hisobga olgan holda juda qiziqarli. Bu asar zamon va jamiyat tasviri orqali har bir obrazning oʻziga xos va ichki kurashini ochib beradi.