TASHKILOLARNING INVESTITSIYA FAOLIYATINI BOSHQARISH YO`LLARI - Xalimova Mashxura Xakimovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Investitsiya faoliyati har qanday tashkilotning rivojlanishi va barqaror o‘sishi uchun muhim strategik yo‘nalishlardan biri hisoblanadi. Bugungi iqtisodiy muhitda tashkilotlarning samarali investitsiya faoliyatini boshqarish masalasi dolzarb bo‘lib, ushbu jarayonni takomillashtirish uchun turli yondashuvlar va mexanizmlarni qo‘llash zarur.