INSON RESURSLARINI BOSHQARISHDA INNOVATSIYALAR - Bahriddinov Oybek Oydinovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Anotatsiya:  Inson  resurslarini  boshqarishdagi  innovatsiyalar  xodimlarning ishga  bo'lgan  qiziqishlarini  oshirish,  tashkilotning  ish  faoliyatini  samarali  qilish  va unga yangi imkoniyatlar yaratishda muhim rol o'ynaydi. Inson resurslarini boshqarish (HRM)  sohasida  innovatsiyalar  tashkilotlarning  raqobatbardoshligini  oshirish  va xodimlarning  samaradorligini  yuqori  darajaga  ko'tarish  uchun  zarurdir.  Yangi texnologiyalar  va  metodologiyalar  joriy  etilishi  bilan  HR  sohasidagi  an'anaviy yondashuvlar  o'zgarib,  tashkilotlar  uchun  yangi  imkoniyatlar  yaratmoqda.  Ushbu maqolada inson resurslarini boshqarishda qo‘llanilayotgan ba’zi innovatsion usullar va ularning ta’siri haqida so‘z yuritiladi.