“TA’LIM SHAKLLARI: ONLINE TA’LIM VA AN’ANAVIY TA’LIMNING AFZALLIKLARI VA KAMCHILIKLARI.” - Durdona Zaynobiddinova Nurillo qizi; Makhim Artikova (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA:  Ushbu  maqolada  onlayn  ta’lim  va  an’anaviy  ta’lim shakllarining samaradorligi solishtiriladi.Jumladan mazu davomida onlayn ta’limning afzalliklari, kamchiliklari hamda an’anaviy talimning ijobiy va salbiy jihatlari haqida fikr yuritiladi.