“O’QITISH JARAYONIDA GAMIFIKATSIYA: FOYDASI VA KAMCHILIKLARI”. - Durdona Zaynobiddinova Nurillo qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA:  Ushbu  maqolada  gamifikatsiyaning  ta’lim  jarayonida qo’llanishi, samaradorligi, ahamiyati, o’quvchilarga ta’siri, afzallik va kamchiliklari tahlil qilinadi.