“IELTS IMTIHONI VA UNING TA’LIM TIZIMIDAGI O’RNI” - Durdona Zaynobiddinova Nurillo qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA:  Mazkur  maqola  IELTS  imtihoninig  ta’limda  o’rni  va ahamiyati, uning tuzilishi va baholash mezonlari haqida va albatta xalqaro va milliy ta’lim  muassasalarida  qanday  ahamiyat  kasb  etgani  haqida  fikr  yuritiladi.  IELTS imtihoni  talabalar  va  mutaxasislarga  qanday  imkoniyatlar  yaratayotgani  va O’zbekiston  ta’lim  tizmidagi  roli  hamda  IELTSning  ta’lim  sifatiga  ta’siri  va istiqbollari haqida ko’rib chiqiladi.