BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA MUSTAQIL FIKRLASH KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH - Mamadaliyeva Yorqinoy Zokirjonovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  boshlang‘ich  sinf  o‘quvchilarida  mustaqil fikrlash  ko‘nikmalarini  rivojlantirish  usullari  va  metodlari  haqida  so‘z  yuritiladi. Mustaqil fikrlashni shakllantirish uchun interfaol dars metodlari, muammoli ta’lim va ijodiy yondashuvning ahamiyati tahlil qilinadi. Boshlang‘ich ta’limda o‘quvchilarning tanqidiy va analitik tafakkurini rivojlantirishning zamonaviy yo‘llari yoritilgan.