YOSHLARNI HARBIY-VATANPARVARLIK RUHIDA TARBIYALASH - Qurbonov O‘lmas Rajabbayevich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada yoshlarni harbiy-vatanparvarlik ruhida tarbiyalash borasidagi ishlarni yanada kuchaytirish va sifat jihatidan yangi bosqichga ko‘tarish, nodavlat  notijorat  tashkilotlari  va  fuqarolik  jamiyatining  boshqa  institutlarini  bu sohaga  keng  jalb  etish,  O‘zbekiston  fuqarolarining  ijtimoiy-siyosiy  ongi  va dunyoqarashi,  fuqarolik  pozitsiyalarini  vatanparvarlik  asosida  kamol  toptirish muammolari ochib berilgan.