YOZMA ISH TURLARINING O`ZIGA XOS JIHATLARI. - Ro'ziyeva Madina (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada yozma ish turlarining tahlili va ularning o‘ziga xos jihatlari ko‘rib chiqiladi. Yozma ishlarning samaradorligi va ularning ilmiy, o‘quv hamda kasbiy yo‘nalishlarda qo‘llanilishi muhokama qilinadi. Turli metodlar asosida yozma ishlarning tuzilishi va baholash mezonlari o‘rganiladi.