YOZMA ISH TURLARINING DIDAKTIK AHAMIYATI VA ULARNING TA’LIM JARAYONIGA TA’SIRI. - Qurbonova Zarnigor (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  yozma  ish  turlarining  didaktik  ahamiyati  va ularning ta’lim jarayoniga ta’siri o‘rganilgan. Yozma ishlar o‘quvchilarning mantiqiy tafakkurini  rivojlantirish,  mustaqil  fikrlashini  shakllantirish  va  bilimlarini mustahkamlashda  muhim  vosita  sifatida  qaraladi.  Tadqiqot  davomida  yozma ishlarning ta’lim samaradorligiga ta’siri tahlil qilinib, turli usullar orqali ularni yanada takomillashtirish yo‘llari taklif etiladi.