TARBIYACHI PEDAGOGLARDA MENEJEMENTLIK SIFATLARINI SHAKLLANTIRISH TEXNOLOGIYASI. - Rasulxo ‘jayeva Madina Axmadjonovna; Mirzayeva Zilola (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  pedagog  faoliyatining  usullari,  metodlarining metodologiyasi haqida so’z yuritilib maktabgacha ta’lim tashkilotida ta’lim-tarbiya, o‘quv  mashg‘ulotlarini  turli  o‘yinlar  asosida  tashkil  etilishi  jarayonini  MTT direktorlari  tomonidan  nazorat  qilish,  kuzatish  va  analiz  qilishi  muhimligi  bayon etilgan.