BUGUNGI KUNDA IQTISODIY GEOGRAFIYANING AHAMIYATI - Dilfuza Ismoilova Ibodullayevna; Panjiyev Ziyodullo Karim o’g’li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Bugungi unda iqtisodiy geografiya zamonaviy dunyoda muhim fanlardan biri hisoblanadi. U mamlakatlar va mintaqalar iqtisodiy rivojlanishi, tabiiy resurslardan foydalamish, aholi joylashuvi hamda transport va savdo yo’nalishlarini o’rganadi.