SUN’IY INTELEKT VA UNING TA’LIMDAGI MUHIM AHAMIYATI - Bebitova Marjona; Abdusayidova Fotima; Egamberdiyeva Ma'suda (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  hozirgi  kunda  rivojlanib  borayotgan  sun’iy intelekt  va  ta'lim  tizimida  sun'iy  intelekt  haqida  foydalanish,  sun’iy  intellektini ta’limda qo’llashning ijobiy va salbiy tomonlari, sun’iy intellektning taraqqiy etishi, sun’iy intellekt rivojlanishi tezlashgan sari kasbiy faoliyatlar ham asta- sekin kamayib borishi haqida to'liq bayon qilingan.