MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA TILLARNING O’RGATILISH AFZALLIKLARI - Nomozova Sarvinoz Faxriddin qizi,; Nurimbayeva Go’zal Vahob qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  maktabgacha  yoshdagi  bolalarga  tillarning o’rgatilish  afzalliklari  haqida  so’z  borgan.  Maqolada  maktabgacha  yoshda  til o‘rganishning psixologik va pedagogik jihatlari ham yoritilib, samarali metodlar va yondashuvlar  tavsiya  etiladi.  Erta  yoshda  o‘zlashtirilgan  tillar  bolaning  akademik yutuqlariga  ijobiy  ta’sir  ko‘rsatishi  va  kelajakdagi  imkoniyatlarini  kengaytirishi ta’kidlanadi.