YOZMA SAVODXONLIKNI OSHIRISHDA INSHONING O‘RNI - Bo’ranova Rushana (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  maktablarda  yozma  savodxonlikni  oshirishda o‘quvchilarning  ona  tili  va  adabiyot  darslarida  tashkil  etiladigan  insholarning ahamiyati haqida fikr yuritilgan.